Endret: 24 feb 2018     Opprettet: 1 sep 2017

Info Høst 2017

Generell info fra styret. Er også blitt delt ut.

HØSTINFO FRA STYRET

Vinduer

Så langt går vindusutskiftningen bra. Vi har hatt noe forsinkelse, men de det gjelder har fått info om dette. Alle andelseiere vil motta et brev noen dager i forveien før det blir deres tur. Har dere eventuelle spørsmål vedrørende vinduene kontakt Henning i DVS på telefon 91914706 eller på mail henning@dvs.no.

 

 

Høstdugnad

Høstdugnaden er satt til lørdag 23.9.2017 klokken 14.00 og vi gjentar suksessen med å trekke en gratis måned med felleskostnader blant de som deltar.

Felles oppmøte ved lekeplassen.

-opprydding av sommerblomster, planting av lyng

- Vi ønsker å ta alle de gamle sykkelstativene som har stått ute og sette disse i fellesarealene i kjellerne slik at det blir enklere å plassere syklene sine der. Vi ser at det per dags dato ikke er nok til alle syklene, men håper at dette kan hjelpe litt.

- Vi ønsker igjen å ta en opprydding i kjellere og loft.

På grunn av brannfare minner vi om at hensetning av personlige eiendeler/søppel som ikke har noe i et fellesareal å gjøre vil bli fjernet under dugnaden. Vi ber derfor alle som har eiendeler om å fjerne dette i god tid før årets dugnad. Det som ikke er fjernet vil bli kastet under dugnaden. Dette gjelder også eiendeler som ligger utenfor/ ved bodene og området rundt. Det skal kun være sykler, barnevogner, akebrett og ski, som brukes, som skal stå i fellesareal.

Grilling

 

Komprimatorbil

Komprimatorbilen vil komme mandag 25.9.2017 kl 18.00 med oppstart ved

119.

 

Høstfest

Sommeren har gått fort og styret har derfor ønske om en felles høstfest med grilling, musikk, noe godt i glasset og god stemning. Vi vil derfor arrangere høstfest etter endt dugnad 23.9.17 fra kl. 16.00. Ta med ønskelig drikke, styret står for maten.

Vell møtt!

 

Med Vennlig hilsen Styret