INFO VEDRØRENDE SKIFTE AV LÅSER OG CALLING

Vi skal nå endelig gå i gang med utskifting av lås på ytterdør samt calling anlegg i hele borrettslaget 😊

Dette arbeidet utføres av Oslo Akershus El-Installasjon (callinganlegg med ringetablå utenfor dør) og Certego (låser på alle ytterdører).

Arbeidet starter onsdag 29.11 og vil pågå i ca 14 dager fremover. Dette er arbeid som i hovedsak foregår utenfor leilighetene, men for å få byttet selve callingtelefonen i din leilighet så må arbeiderne ha tilgang. Oslo & Akershus El-Installasjon trenger derfor tilgang til din leilighet i noen minutter for å få gjort selve byttet. De vil varsle beboere direkte, 2 dager før de trenger tilgang. Hvis du ikke har tid til å være hjemme så er det fint om du kan høre med en nabo/venn om de kan være behjelpelig med nøkkel eller så kan også Oppsal Vaktmester Sentral v/Martin benyttes.

Alle andelseiere vil få 3 brikker/tags til ytterdøren. Disse kan hentes på Oppsal Vaktmester Sentral fra torsdag 7.12.17. OVS vil ha åpent til klokken 18.00 torsdag 7.12 og mandag 11.12 disse dagene for å være behjelpelige med å levere ut brikker for de som jobber. Det er kun andelseiere på papiret som får hentet ut tags/brikker. Ta med legitimasjon!

Arbeidet vil starte i blokk 119 så vil de jobbe seg nedover.

Hvis dere har noen spørsmål så ta kontakt med styret på mai: stormyra@styrerommet.net

Under finner dere kontaktinfo til entreprenørene:

 Certego v/Bjørn Krogstad mob: 901 01 942                                                                                 Oslo Akershus El-installasjon v/Daniel Gulaker mob: 40040046

I perioden vil det være mulig å bruke både nøkkel og de nye tags/brikkene frem til 8.januar 2018. Etter dette så vil kun de nye tags/brikkene fungere.

Man kan også bestille flere tags/brikker hos OVS og betale de der. Koster 100 kr stk.

 

 

 

Gladhilsen fra Styret! 😊